• Contact
    0162312261
  • Wij zijn open
    Ma t/m Vr : 8:00 - 18:00
Menu

Over ons

Een stukje historie


Op 1 april 1954 begint de heer K. Matejczyk met Autobedrijf Matejczyk in Dongen nadat hij als oud-strijder in Nederland is gebleven. Twee jaar later wordt de huidige garage in de Torenstraat gebouwd. In 1965 komt zoon Jan – op 14-jarige leeftijd – in het bedrijf. Met enige kennis vanuit het metaalvak gaat Jan zijn vader helpen. Overdag werkt Jan in de garage en ‘s avonds gaat hij naar school om verder te leren voor automonteur. In de jaren die volgen bouwen vader en zoon het autobedrijf verder uit.

Begin van deze eeuw neemt Jan het bedrijf van zijn vader over. In de oorspronkelijke Renault-garage staan dan inmiddels alle voorkomende automerken op de brug voor reparatie en onderhoud. Steeds meer trouwe klanten vinden de weg naar het autobedrijf door de persoonlijke aandacht en service. Eind 2016 neemt Geert Beekers het autobedrijf over van Jan Matejczyk - lees hier het nieuwsbericht - maar Jan blijft werkzaam en betrokken bij het bedrijf en de klanten.

 

 

Ons team


Ons team bestaat uit vakkundige, all-round Eerste Autotechnici met kennis en ervaring van reparaties en onderhoud van alle voorkomende automerken. Lees hier meer over onze werkplaats.

Loop gerust ’s binnen.